1. Congres Plattelandskrimp

  Locatie: Drachten

  Datum: 16 feb 2012

  Thema: Buitengebied

  Het lijkt een kwestie van tijd of de bevolking van veel dorpen gaat krimpen. De vraag is hoe we gaan inspelen op deze tendens. Hoe houden we dorpen en wijken leefbaar? Wat gaan woningbouwcorporaties en zorginstellingen doen? Wat is de regierol van de gemeente? Dit actuele onderwerp wordt besproken in een boeiende interactieve sessie van Stadswerk.
 2. Expertmeeting ICT op het platteland

  Locatie: Groningen

  Datum: 12 dec 2011

  Een meeting op 12 december 2011 georganiseerd door de Provincie Groningen betreffende de trends en ontwikkelingen van Internetdiensten. En bereiken deze vooral de stedelijke kernen, of kunnen ook mensen op het platteland er van profiteren?
 3. Expertmeeting plattelandskrimp

  Locatie: Groningen

  Datum: 07 nov 2011

  Een expertmeeting georganiseerd door de Provincie Groningen betreffende ‘bereikbaarheid' en ‘sociaal kapitaal' in relatie tot de krimpende bevolking in de provincie.
 4. Waddenbijeenkomst 'Startnotitie economisch beleidsplan'

  Locatie: Eemsmond, gemeentehuis

  Datum: 07 jul 2011

  Thema: Bedrijventerrein, Buitengebied

  In deze waddenbijeenkomst (een informatieve raadsbijeenkomst) wil de gemeenteraad van de gemeente Eemsmond zich door individuele burgers, bedrijven, verenigingen en organisaties laten informeren over belangrijke beleidsonderwerpen. Het thema van deze eerste bijeenkomst is de 'Startnotitie economisch beleidsplan'.
 5. Congres "Het Nieuwe Werken! Doen, durven of de waarheid?"

  Locatie: Terherne

  Datum: 19 mei 2011

  Het Nieuwe Werken betekent voor iedereen iets anders. Welke waarheid geldt voor u? In de TSJERKE laten sprekers uit bedrijfsleven en overheid zien hoe zij het doen in de praktijk. Wetenschappelijk onderzoek toont inzicht in de rol van teams. Leiders geven aan wat én of zij durven. Tot slot debatteren we met elkaar op zoek naar de waarheid. Kom naar ons congres en laat u op verrassende wijze inspireren!